Ngjarjet Kulturore Nëntor - Dhjetor 2019

Ngjarje të ardhshme

No Events Available

Ngjarjet e kaluara

13

Nov

2019

Festival du Film Francophone 2019

Edicioni i 19-të i FESTIVALIT TE FILMIT FRANKOFON në Kosovë do të mbahet nga data 13 deri më 18 nëntor, me komedinë si temë kryesore. Në program i pasur me komedi nga Belgjika, Zvicra dhe…

  • 12:00 - 23:30 (18/11/2019)
  • Kino ARMATA

30

Oct

2019

Ekspozitë "France eMotion: udhëtim i animuar"

“France eMotion: udhëtimi i animuar” është një përvojë artistike e paparë, në kryqëzimin e fotografisë dhe animacionit dixhital, i cili do të zhytë spektatorët në një udhëtim befasues, duke i ftuar ata të zbulojnë ose…

  • 19:00 - 20:00 (12/11/2019)
  • Alliance Française de Pristina

11

Jul

2019

La Fête Nationale Française / Festa Kombëtare Franceze

Miqtë e tanë shumë të dashur, po afrohet Festa Kombëtare e Francës për të cilen ne kemi vendosur që të festojmë edhe këtë vit së bashku me ju. Konkretisht, Aleanca Franceze në Prishtinë për të…

  • 19:30 - 23:30
  • ANNEX BAR

13

May

2019

Vietnam 101 / Java e Dokumentarëve Vietnamez

VIETNAM 101 13, 14 dhe 16 maj 2019, 20:00h Kino ARMATA, hapësira publike në Prishtinë që promovon kulturë alternative dhe dialog shoqëror, ka kënaqësinë të njoftojë për bashkëpunimin e rradhës me Alliance Française de Pristina,…

  • 16:00 - 22:00 (16/05/2019)
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo
X