Kurset private/individuale

Kurset private/individuale

Nuk po gjen atë që po kërkon? Kurset private ju lejojnë të jeni plotësisht fleksibël, me orar dhe kurrikulë të përshtatur. Të disponueshme në frëngjisht, shqip dhe serbisht për të gjitha grupmoshat.
20 € në orë, + 6 € për një student shtesë

X