Kurset në gjuhën shqipe

Kurset në gjuhën shqipe

Ju sapo keni mbërritur në Prishtinë? Ju mund të numroni në gishtat e një dore fjalët që njihni në gjuhën shqipe? Bashkohu me klasën tonë për të mësuar gjuhën dhe për të menaxhuar situatat e përditshme.
Njësitë prej 20 orësh (2.5 muaj), 90 €

X