Kush jemi ne?

Kush jemi ne?

Aleanca Franceze e Prishtinës është një OJQ lokale e themeluar në vitin 2002 si Qendër Kulturore Franceze, e cila në vitin 2011 u bë Aleancë Franceze.

Ne jemi e vetmja qendër e akredituar për provimet DELF-DALF në Kosovë, të cilat njihen ndërkombëtarisht dhe janë të vlefshme për tërë jetën.

Aleanca Franceze është një qendër e cila promovon gjuhën frënge, kulturën frankofone dhe shkëmbimet kulturore midis Francës dhe Kosovës.

Aleanca Franceze ofron shumë mundësi për të mësuar gjuhën frënge, shqipe dhe serbe,përmes kurseve, por edhe duke marrë pjesë në eventet tona të shumta kulturore: shfaqjet e filmave, debatet, konferencat etj.

Ju gjithashtu mund të përfitoni shumë edhe nga mediateka jonë, e cila përmban libra të shumta dhe dvd-ja në gjuhën frënge!

Ky vend është i juaji dhe është i hapur për të gjithë.
Presim me padurim t’ju shohim në Aleancën Franceze të Prishtinës!

18
INSTRUKTORË PROFESIONAL
76
KURSE TË REJA ÇDO VIT
5
SEANCA TË PROVIMEVE ÇDO VIT
2121
STUDENTË QË NGA VITI 2016

Çfarë thonë studentët tanë

X