Studime ne France

Sharko prezantimin tone për studimet në Francë

Hapërsira Campus France Kosovë ka si qëllim që t’i pajisë Gjimnazistët dhe studentët Kosovarë me të gjitha informacionet për të ndjekur studimet në Francë (informata të detajuara, orientim, kontakt).

Kjo hapërsirë Campus France është e vendosur në Aleancën Française de Prishtina. Universitetet franceze ofrojnë më shumë se 1400 programe në gjuhën angleze.

Gjeni ato në: http://taughtie.campusfrance.org

Orari për informata të përgjithshme: E hënë, e martë, e mërkurë, e enjte, nga ora 14:00 deri në 18:00.

Për të caktuar datën e takimit për informata më të detajuara, na kontaktoni në numrin e telefonit 044 309-094 ose në email adresën tonë [email protected]

X