• Address

  Rruga Lah Nimani 15,

  tek Qafa (përballë ISBank)
  10 000 Prishtinë / Kosovë

 • E-mail

  [email protected]

 • Phone

  +383 49 182 500

 • Find Us On

Kontaktoni me ne

Recepcioni : Nga e hena ne te enjten 10:00 – 17:00
Te premten dhe te shtunen 10:00 – 14:00
Administrata (kati i 3-te), ku behen pagesat : Nga e Hena ne te Enjten 17:00 – 19:30.

  X