Pse të zgjedhni Aleancën Franceze?

Pse të zgjedhni Aleancën Franceze?

Ne jemi:

#1 në cilësi

Mësimdhënësit tanë janë të trajnuar mirë dhe praktikojnë një qasje moderne në mësimin e gjuhëve në grupe të vogla për të lehtësuar bashkëveprimet.

#1 në shërbime

Si student i Aleancës Franceze, ju keni qasje falas në bibliotekën tonë dhe Wi-Fi, zbritje në provimet e DELF dhe ftesa për shumë aktivitete tona kulturore.

#1 në kulturë

Aleanca Franceze ofron një program dinamik të ngjarjeve dhe netëve të filmave francezë për të ju ndihmuar të zbuloni kulturën franceze – të gjitha falas.

#1 në reputacion

Aleanca Franceze e Prishtinës është pjesë e një rrjeti global prej më shumë se 800 Aleancave Franceze në të gjitha kontinentet. Në Kosovë, ne jemi të mbështetur nga Ministria e Punëve të Jashtme dhe Ministria e Kulturës, dhe jemi partner zyrtar i ambasadës franceze për gjuhën frënge.

Ne jemi i vetmi institucion në Kosovë që lëshojmë diplomat zyrtare DELF dhe DALF.

X