Ngjarjet Kulturore Nëntor - Dhjetor 2019

Ngjarje të ardhshme

No Events Available

Ngjarjet e kaluara

23

Apr

2019

Kosova dhe Franca: takimi me Jacques Baudouin

Jacques Baudouin është ish-këshilltar i Bernard Kouchner-it, kur ishte Ministër i Punëve të Jashtme. Ai botoi “Kosova: lindja e demokracisë”, e cila gjurmon luftën e Kosovës për pavarësi. E martë, 23 prill në ora 19:30,…

  • 19:30 - 22:30
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

17

Apr

2019

Ciné-club "Les Malheurs de Sophie"

Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në shfaqjen e filmit “Les malheurs de Sophie” të mërkurën me datën 17.04.19. në ora 20;00 në kuadër të Ciné club-it të muajit prill. Filmi është në gjuhën Frënge por…

  • 20:00 - 22:00
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

16

Apr

2019

Konferencë dhe degustim: Verërat franceze

🍷🌍 Cilat janë veçoritë e verës franceze? Pse Bordeaux konsiderohet kryeqyteti i verës në botë? Cilat janë sfidat për vreshtat franceze në kohën e ngrohjes globale? Stéphane Badet, profesor i ekonomisë në “Institut du Vin”…

  • 19:30 - 22:30
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

04

Apr

2019

Punëtoria për fëmijë "Peshku i Prillit"

🐟🐠👦👧 Punëtoria e fëmijëve që kemi planifikuar për këtë radhë është e një natyre pak më ndryshe dhe e kemi titulluar si “Peshku i Prillit”. Prind të nderuar, nëse fëmijët tuaj kanë moshën ndërmjet 6…

  • 18:00 - 20:00
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo
X