Ngjarjet Kulturore Nëntor - Dhjetor 2019

Ngjarje të ardhshme

No Events Available

Ngjarjet e kaluara

24

Sep

2018

Shfaqja e filmit "Home" dhe debat

“Ndryshimet klimatike dhe të mjedisit” Shfaqja e filmit “Home” (Yann Arthus-Bertrand, 2009), në frëngjisht me përkthim në gjuhen shqipe. Ky film tregon se si veprimet njerëzore po kërcënojnë ekuilibrin ekologjik të Tokës dhe ndikimin e…

  • 20:00 - 22:00
  • Alliance Française de Pristina
X