Ngjarjet Kulturore Nëntor - Dhjetor 2019

Ngjarje të ardhshme

No Events Available

Ngjarjet e kaluara

02

Apr

2019

Godard 101 / Jean-Luc Godard Double

GODARD 101 2 dhe 3 prill 2019, 20:00h Kino ARMATA, hapësira publike në Prishtinë që promovon kulturë alternative dhe dialog shoqëror, ka kënaqësinë të njoftojë për bashkëpunimin e rradhës me Alliance Française de Pristina, Ambasadën…

  • 20:00 - 22:00 (03/04/2019)
  • Kino ARMATA

28

Mar

2019

Takim "Alumni" / Rencontre "Alumni"

🇫🇷🇽🇰Siç e dimë disa muaj më herët në Aleancën Franceze të Prishtinës është hapur edhe sektori Campus France, ku të gjithë studentët mund të informohen rreth studimeve në Francë. Në kuadër të Frankofonisë, Aleanca Franceze…

  • 19:00 - 21:00
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

28

Mar

2019

Punëtoria për fëmijë "Just dance"

Të dashur fëmijë (të moshës 6 deri në 12 vjeçare), Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në punëtorinë e radhës “Just dance” të enjten me 28 mars, nga ora 18:00 deri ne ora 19 :00 Që…

  • 18:00 - 19:00
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

26

Mar

2019

Studimet në Francë

🇫🇷A jeni të interesuar për të studiuar në Francë? Aleanca Franceze dhe Ambasada e Francës në Kosovë do të mbajnë një sesion informimi më 26 mars në orën 14:00 në Fakultetin Filologjik të Prishtinës.Campus France…

  • 14:00 - 16:00
  • Universiteti i Prishtinës
X