La Fête Nationale Française / Festa Kombëtare Franceze

  • 11/07/2019 - 19:30
  • ANNEX BAR

Miqtë e tanë shumë të dashur, po afrohet Festa Kombëtare e Francës për të cilen ne kemi vendosur që të festojmë edhe këtë vit së bashku me ju.
Konkretisht, Aleanca Franceze në Prishtinë për të ju sjellë atmosferë festive, të gjithë juve dashamirësit e kultures franceze, ju fton që me 11 korrik të festojm së bashku festën kombëtare franceze në Annex bar nga ora 19:30.
Koncert special nga Gipsy Groove dhe një pije falas për 100 personat e parë!
Festa pa miq nuk është e plotë, prandaj shpresojm që do të gjeni kohen të festoni me ne.

Shihemi së shpejti!

EVENT INFO :

  • Start Date:11/07/2019
  • Start Time:19:30
  • End Date:11/07/2019
  • End Time:23:30
  • Location:ANNEX BAR
  • Website:www.af-pristina.com
Rr. Enver Zymberi Nr 88, 10000 Pristina

FIND THIS EVENT ON :

X