Sesioni Vjeshtor – 14 Shtator

🤓 Takim me 14 shtator!

🌍 Kurse të frëngjishtes, shqipes dhe serbishtes
💬 Fëmijë, adoleshent, të rritur
👩‍💻 50% online, 50% prezentë në lokalet tona

👉 Regjistrimet dhe informatat në: [email protected] dhe 044 309 094

X