Sesioni pranveror në distancë

🤩Përfitoni nga izolimi në shtëpi për të përmirësuar aftësitë e juaja gjuhësore!
Ne ofrojmë kurse të gjuhës frënge, shqipe dhe serbe, në grupe ose individuale, nga shtëpia juaj! Regjistrimi tani është i hapur. Kurset e para do të fillojnë të hënën në 13 Prill 2020.
👥💻
Programi në shqip: https://drive.google.com/open…
Programi në anglisht:
https://drive.google.com/open…
☎️📧Për më shumë informata rreth procedurës së regjistrimit online, na kontaktoni në numrin e telefonit (044 309 094), ose në email adresën [email protected].

Shihemi online!

X