Sesioni i ri i kurseve fillon me 8 prill!

Sesioni i ri i kurseve fillon me 8 prill!

Ejani dhe mësoni frëngjisht, shqip dhe serbisht me profesorët tanë të mrekullueshëm.

Kurse për të rritur, adoleshentë dhe fëmijë.

Për më shumë informata na kontaktoni në: Tel. 044 309 094 – E-mail: [email protected]

X