SESIONI DIMËROR

📣🎅 SESIONI DIMËROR fillon 👉 me 17 Janar❗️

▪️ Kurse të gjuhës frënge, shqipe dhe serbe
▪️ Fëmijë, adoleshentë dhe të rritur
💳 Zbritje për anëtarët e Aleancës Franceze

Regjistrimet janë të hapura ! 🤩

📌 Për më shumë informata, na kontaktoni në: [email protected] dhe 044 309 094

X