Punëtoria e Krishtlindje

🎄🎅Punëtoria e Krishtlindjeve mbahet me 20 Dhjetor në orën 18:00. Në program : dekorimi i pemës së krishtlindjeve, lojëra, kinema dhe surpriza të tjera! 🎁
3€
2€ për studentët e Aleancës Franceze

X