Programi veror i të rinjve të Aleancës Franceze

🌞 Programi veror i të rinjve të Aleancës Franceze 🇫🇷

5 ditë kurse të frëngjishtës dhe aktivitete argëtuese rreth gjuhës frënge, nga ora 9 e mëngjesit deri në 13:00
4-7 vjeç: nga 6 deri më 10 korrik
8-14 vjeç: nga 29 qershor deri në 3 korrik ose 24 deri më 28 gusht

1 orë në javë punëtori në frëngjisht rreth një projekti
4-7 vjeç: punëtori për krijimin e një libri dixhital, nga 8 deri më 29 korrik ose nga 12 gusht deri më 2 shtator
8-14 vjeç: punëtori për krijimin e një programi podcast, nga 7 deri në 28 korrik ose nga 11 gusht deri më 1 shtator

2 orë në javë kurse të frëngjishtës
4-7 vjeç: 29 qershor – 29 korrik ose 10 deri der më 28 gusht
8-14 vjeç: 7 deri më 28 korrik ose 11 gusht deri më 1 shtator

Na kontaktoni për më shumë informacion! Për fëmijët e regjistruar në shkolla publike ose në EFIP dhe që mësojnë frëngjisht, regjistrimi është falas – vendet janë të kufizuara!
Këto aktivitete janë organizuar me mbështetjen e Ambasadës Franceze në Kosovë.

X