Origami për fëmijët si dhe adoleshentët!

Të Enjten e ardhshme do të organizojmë një punëtori Origami për fëmijët si dhe adoleshentët! Origami është një art i njohur Japonez të palosjes së letrave të cilat mund të kombinohen për të arritur forma të ndryshme.
Çmimi: 3€
Çmimi për studentët e Aleancës Franceze : 2€

X