Lajme dhe Artikuj

Lajme

SESIONI DIMËROR

20/12/2021

SESIONI DIMËROR fillon me 17 Janar Kurse të gjuhës frënge, shqipe dhe serbe…

Rikthehet Panairi i 4-të i Universiteteve Franceze në Kosovë!

30/11/2021

🚀 Rikthehet Panairi i 4-të i Universiteteve Franceze në Kosovë! Ju ftojmë të…

SESIONI DIMËROR FILLON ME 18 JANAR

22/12/2020

SESIONI DIMËROR FILLON ME 18 JANAR Kurse të gjuhës frënge, shqipe dhe serbe…

Artikuj

SESIONI DIMËROR FILLON ME 18 JANAR

22/12/2020

SESIONI DIMËROR FILLON ME 18 JANAR Kurse të gjuhës frënge, shqipe dhe serbe…

Edicioni i tretë i Panairit të Universiteteve franceze në Kosovë do të vijë tek ju, këtë radhë ONLINE!

26/11/2020

Jeni student dhe jeni i interesuar për një shkëmbim jashtë vendit ? Dëshironi…

Programi veror i të rinjve të Aleancës Franceze

20/06/2020

⛱🌞 Programi veror i të rinjve të Aleancës Franceze 🇫🇷 5 ditë kurse…

X