Kino n’shehër

✨Kaloni net të bukura vere duke shikuar filma francez në qiell te hapur së bashku me miqtë apo te afërmit tuaj! Nga 13 deri në 29 gusht, mund t’i shikoni 14 filma për fëmijë dhe moshat tjera, temat e filmave do të jenë rreth mjedisit, rinisë dhe ambientit. Me mbështetje të Ambasadës së Francës e Komunës së Prishtinës, Aleancës Franceze, Kino ARMATA si dhe Termokiss, ju ftojmë në edicionin e parë të Kino n’shehër!
Hyrja falas! Të gjithë filmat janë në versionin origjinal me titra anglisht.

✨Profitez des soirées d’été en découvrant des films français en plein air avec vos amis ou en famille ! Du 13 au 29 août, retrouvez 14 films pour petits et grands autour des thèmes de l’environnement, de la jeunesse et de la nature. Avec le soutien de l’Ambassade de France au Kosovo – French Embassy in Kosovo et de la Municipalité de Pristina, l’Alliance Française de Pristina, le Kino ARMATA et Termokiss vous invitent à la première édition de Kino n’shehër !
Entrée gratuite ! Tous les films sont en version originale sous-titrée anglais.

13 Gusht / 20:00 / Kino ARMATA (te sheshi Zahir Pajaziti)
Les pieds verts (4’) nga Elsa Duhamel
L’arbre (100’) nga Julie Bertuccelli

15 Gusht / 20:00 / Termokiss
Tant de forêts (3’) nga Burcu Sankur dhe Geoffrey Godet
L’éveil de la permaculture (82’) nga Adrien Bellay

20 Gusht / 20:00 / Kino ARMATA (te sheshi Zahir Pajaziti)
Mustapha et la clématite (3’) nga Marie-Jo Long dhe Sabine Allard
L’amour existe (21’) nga Maurice Pialat
Rentrée des classes (24’) nga Jacques Rozier
Petite lumière (15’) nga Alain Gomis

22 Gusht / 20:00 / Termokiss
Souvenir de bord de mer (26’) nga Alice Marsal
Récréations (54’) nga Claire Simon

27 Gusht / 20:00 / Kino ARMATA (te sheshi Zahir Pajaziti)
Pinchaque le tapir columbien (5’) nga Caroline Attia Larivière
L’été de Giacomo (78’) nga Alessandro Comodin

29 Gusht / 20:00 / Termokiss
The Race (14’) nga Michaël Le Meur
An 27 (27’) nga Wabinlé Nabié

X