Kampet verore franceze

Regjistrohuni në kampet verore në frëngjisht!

Programi: të mësuarit frëngjisht, aktivitete zbavitëse, aktivitete në natyrë.

 

8-12 korrik: Zbulimi i çështjeve mjedisore

26-30 gusht: Krijimi dixhital dhe video

 

Informata praktike:

Ku? Në Aleancën Franceze të Prishtinës

Kur? Nga ora 9:00 deri 13:00 (përfshihet një zamër)

Kush? Të gjithë fëmijët dhe adoleshentët nga 6 deri në 15 vjeç

Si të regjistroheni? 044 309 094 ose në [email protected]

X