Ju njoftojmë që faqja zyrtare e internetit të Aleancës Franceze është rifreskuar

Ju njoftojmë që faqja zyrtare e internetit të Aleancës Franceze është rifreskuar dhe të gjitha informatat për kurset e ofruara nga ne (frëngjisht, shqip dhe serbisht), testet DELF dhe DALF, informata rreth studimeve në Francë, organizimet kulturore dhe çdo gjë rreth nesh tani mund t’i gjeni në www.af-pristina.com

X