Best Education For Design

Best Education For Design

Emply dummy text of the printing and typesetting industry orem Ipsum has been the industry's standard
dummy text ever sinceprinting and typesetting industry.

Rimply dummy text of the printing and typesetting industry
lorem Ipsum has been the industry's standard

START A COURSE

START A COURSE

Best Education WordPress Theme

Best Education WordPress Theme

Emply dummy text of the printing and typesetting industry orem Ipsum has been the industry's standard
dummy text ever sinceprinting and typesetting industry.

Rimply dummy text of the printing and typesetting industry
lorem Ipsum has been the industry's standard

START A COURSE

START A COURSE

Best Education Into PHP

Best Education Into PHP

Emply dummy text of the printing and typesetting industry orem Ipsum has been the industry's standard
dummy text ever sinceprinting and typesetting industry.

Rimply dummy text of the printing and typesetting industry
lorem Ipsum has been the industry's standard

START A COURSE

START A COURSE

Over 20,640 Free Tutorial

Eimply dummy text of the printing inavailable industry.

Skilled 10,640 Lecturer

Eimply dummy text of the printing inavailable industry.

Over 1000 Scholarship

Eimply dummy text of the printing inavailable industry.

Over 5,640 Book Store

Eimply dummy text of the printing inavailable industry.

Our Top Courses

Bmply dummy text of the printing and typesetting indust Lorem Ipsum has been theitry's snce simply dummy text of the printing.Phasellus enim libero, blandit vel sapien vita their. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscino eiusmod tempor incididply dummy text of the printing.

120.00€

Niveli i avancuar (B2)

Niveli i avancuar (B2) Libri: Alter Ego +3/4 Komunikoni në mënyrë të pavarur, më rrjedhshëm dhe me spontanitet. Pas përfundimit të nivelit B2 (150 orë), mund të kaloni provimin DELF B2 dhe të aplikoni për studime Master në Francë. Niveli B2 ndahet në 5 sesione prej 30 orësh. Çdo sesion…
0
30.00€

Institucionet dhe bizneset

Institucionet dhe bizneset Jeni duke kërkuar kurse të gjuhës frënge, shqipe dhe serbe për punonjësit tuaj? Që nga viti 2011, Aleanca Franceze ka punuar me institucionet dhe kompanitë e sektorit privat për të ofruar kurse gjuhësore profesionale.Ju mund të na kontaktoni për të organizuar kurse në ambientet tuaja ose në…
0
90.00€

Gjuhët lokale

Gjuhët lokale Shqip dhe serbisht Libri: Shqip AL/Učimo srpski Sapo keni mbërritur në Prishtinë dhe nuk keni shumë njohuri në gjuhën shqipe? Bashkangjitjuni kurseve tona për të mësuar gjuhën dhe për të mos pasur vështirësi në jetën e përditshme. Ose bashkangjituni kurseve tona të serbishtës për të mësuar një nga…
0
100.00€

Fillestar (A1)

FILLESTAR (A1 ) Libri: Alter Ego +1 Mësoni frëngjishten bazike për të prezantuar veten dhe për të komunikuar në jetën e përditshme. Pas përfundimit të nivelit A1 (60 orë), mund të kaloni provimin DELF A1.  Niveli A1 ndahet në 2 sesione prej 30 orësh.  Çdo sesion do të zgjasë 10…
0
100.00€

Elementar (A2)

Elementar (A2) Libri: Alter Ego +1/2 Flisni për veten dhe mjedisin tuaj, jepni mendimin tuaj rreth jetës së përditshme. Pas përfundimit të nivelit A2 (90 orë), mund të kaloni provimin DELF A2. Niveli A2 ndahet në 3 sesione prej 30 orësh. Çdo sesion do të zgjasë 10 javë dhe kushton…
0
60.00€

Fëmijët dhe adoleshentët

Fëmijë dhe adoleshentë Libri: Les Loustics / Décibels Asnjëherë nuk është shumë herët për të mësuar frëngjisht! Nëpërmjet këtij kursi, fëmijët njoftohen me kul- turën franceze, poashtu edhe me gjuhën frënge dhe nxisin inteligjencën dhe kreativitetin e tyre përmes ak- tiviteteve të ndryshme,siç janë: këngët, lojërat, loja e roleve dhe…
0
120.00€

Mesatar (B1)

Mesatar (B1) Libri: Alter Ego +2/3 Fitoni aftësitë gjuhësore për të trajtuar shumicën e situatave në një vend frankofon dhe zotëroni nocione më komplekse të gramatikës. Pas përfundimit të nivelit B1 (120 orë), mund të kaloni provimin DELF B1. Niveli B1 ndahet në 4 sesione prej 30 orësh. Çdo sesion…
0
20.00€

Kurse individuale

Kurse individuale Ende nuk e keni gjetur atë që e kërkoni? Kurset individuale janë më fleksibile, me orare të përshtatura sipas dëshirës suaj. Frëngjisht, shqip dhe serbisht, për të gjitha moshat dhe të gjitha nivelet. 20€ për një orë, +6€ për një student shtesë.
0
50
PROFESSIONAL INSTRUCTORS
87
NEW COURSES EVERY YEAR
25
LIVE SESSIONS EVERY MONTH
277
REGISTERED STUDENTS

Our Skilled Instructors

Latest Posts

SESIONI DIMËROR

20/12/2021

SESIONI DIMËROR fillon me 17 Janar Kurse të gjuhës frënge, shqipe dhe serbe…

Rikthehet Panairi i 4-të i Universiteteve Franceze në Kosovë!

30/11/2021

🚀 Rikthehet Panairi i 4-të i Universiteteve Franceze në Kosovë! Ju ftojmë të…

SESIONI DIMËROR FILLON ME 18 JANAR

22/12/2020

SESIONI DIMËROR FILLON ME 18 JANAR Kurse të gjuhës frënge, shqipe dhe serbe…

Campus Video Tour

Green Life Event

26 Sep, 2018

JOIN WITH US

Join 29,12,093 Students.

JOIN NOW
X