KURSET TONA

Ne ofrojmë kurse të gjuhës frënge,
shqipe dhe serbe dhe jemi institucioni i vetëm që
ofrojmë diploma zyrtare të gjuhës frënge
Më shumë se 15 vite eksperiencë
në gjuhën frënge

KURSET TONA

Ne ofrojmë kurse të gjuhës frënge,
shqipe dhe serbe dhe jemi institucioni i vetëm që
ofrojmë diploma zyrtare të gjuhës frënge
Më shumë se 15 vite eksperiencë
në gjuhën frënge

Më shumë

Aleanca Française organizon shumë
ngjarje kulturore për t'ju dhënë mundësinë që të njihni
më mirë kulturën dhe jetën në Francë.
Zbuloni kulturën franceze

Më shumë

Aleanca Française organizon shumë
ngjarje kulturore për t'ju dhënë mundësinë që të njihni
më mirë kulturën dhe jetën në Francë.
Zbuloni kulturën franceze
Kurset në distancë

KURSET TONA

Ne ofrojmë kurse të gjuhës frënge,
shqipe dhe serbe dhe jemi institucioni i vetëm që
ofrojmë diploma zyrtare të gjuhës frënge
Më shumë se 15 vite eksperiencë
në gjuhën frënge

Si të regjistroheni për kurset në distance?

Kurset në distancë

Scholarship Facility

Eimply dummy text printing ypese tting industry.

Skilled Lecturers

Eimply dummy text printing ypese tting industry.

Book Library & Store

Eimply dummy text printing ypese tting industry.

Welcome To Our Campus

Tmply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been theindustry’s standard.

Smply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.Smply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s when an unknown printerit to make a type specimen book.

Featured Courses

Watch Campus Life Video Tour

Lorem ipsum text of the printing and typesetting industryorem
ever since industry standard dum an unknowramble

Our Skilled Instructors

Latest Posts

SESIONI DIMËROR

20/12/2021

SESIONI DIMËROR fillon me 17 Janar Kurse të gjuhës frënge, shqipe dhe serbe…

Rikthehet Panairi i 4-të i Universiteteve Franceze në Kosovë!

30/11/2021

🚀 Rikthehet Panairi i 4-të i Universiteteve Franceze në Kosovë! Ju ftojmë të…

SESIONI DIMËROR FILLON ME 18 JANAR

22/12/2020

SESIONI DIMËROR FILLON ME 18 JANAR Kurse të gjuhës frënge, shqipe dhe serbe…

Upcoming Events

No Events Available
50
PROFESSIONAL INSTRUCTORS
87
NEW COURSES EVERY YEAR
25
LIVE SESSIONS EVERY MONTH
277
REGISTERED STUDENTS

What Our Students Say

Join 29,12,093 Students.

JOIN NOW

Contact With Us

    Information

    X