Ngjarjet Kulturore Nëntor - Dhjetor 2019

Ngjarje të ardhshme

No Events Available

Ngjarjet e kaluara

19

Nov

2018

Clouzot 101 / Java e Henri-Georges Clouzot në Kino Armata

Clouzot 101 19-22 nëntor 2018, 20:00h Kino ARMATA, hapësira publike në Prishtinë që promovon kulturë alternative dhe dialog shoqëror, ka kënaqësinë të njoftojë për bashkëpunimin e rradhës me Alliance Française de Pristina, Ambasadën e Francës…

  • 20:00 - 22:00 (22/11/2018)
  • Kino ARMATA

14

Nov

2018

Ciné-club "La Bataille de Solférino"

Dashamirës të filmit, ashtu siq jemi të gjithë në dijeni, Aleanca Franceze në Prishtinë në mesin e shumë aktiviteteve të saj çdo herë organizon edhe “Cine Clubs” me filma të ndryshëm. Kësaj rradhe, me 14…

  • 20:00 - 22:00
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

05

Nov

2018

Août 1914/ Edicioni i 18 i Festivalit të Filmit Frankofon

Keni dëgjuar për filmin e metrazhit të shkurt “Août 1914”? E dinit se ky film zgjat vetëm 17 minuta? Nëse jo, atëherë do të keni mundesinë ta shikoni shumë shpejt! Ky film është realizuar nga…

  • 19:00 - 19:30
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

19

Oct

2018

Ekspozitë fotografike - Një shekull fotografi të Pireneve

Aleanca Franceze e Prishtinës mirëpret nga 20 tetori deri më 3 nëntor një ekspozitë me titull “Studio Alix: një shekull i fotografisë së Pireneut”. Kjo ekspozitë përmban rreth tridhjetë fotografi të peizazheve dhe shoqërisë së…

  • 11:00 - 10:00 (03/11/2018)
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo
X