Ngjarjet Kulturore Nëntor - Dhjetor 2019

Ngjarje të ardhshme

No Events Available

Ngjarjet e kaluara

12

Feb

2019

Java e kinemasë bashkëkohore Afrikane

JAVA E KINEMASË BASHKËKOHORE AFRIKANE 12-15 shkurt 2019 Kino ARMATA, hapësira publike në Prishtinë që promovon kulturë alternative dhe dialog shoqëror, ka kënaqësinë të njoftojë për bashkëpunimin e rradhës me Alliance Française de Pristina, Ambasadën…

  • 19:00 - 22:00 (15/01/2019)
  • Kino ARMATA

31

Jan

2019

Karaoke "NEW WAVE"

🎧🎤😍 Ejani të këndoni këngët tuaja të preferuara franceze në mbrëmjën karaoke të organizuar nga Aleanca Franceze! Ne do t’ju zbulojmë New Wave, një zhanër muzikor që u shfaq në SHBA dhe Britani të Madhe…

  • 19:00 - 21:00
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

30

Jan

2019

Ciné Club " Comme des garçons"

🌟🎫🎬 Miq të Aleancës Franceze në Prishtinë dhe të dashamirës të filmit është koha të fillojmë përsëri me Ciné Clubs. Ejani me 30 Janar nga ora 20.00 ta hapim këtë vit të Ciné Clubs. Filmi…

  • 20:00 - 23:00
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

10

Dec

2018

Peck 101 / Java e Raoul Peck në Kino Armata

PECK 101 10-13 dhjetor 2018, 20:00h Kino ARMATA, hapësira publike në Prishtinë që promovon kulturë alternative dhe dialog shoqëror, ka kënaqësinë të njoftojë për bashkëpunimin e rradhës me Alliance Française de Pristina, Ambasadën e Francës…

  • 20:00 - 22:00 (13/12/2018)
  • Kino ARMATA
X