Events List

All Events

24

Sep

2018

Shfaqja e filmit "Home" dhe debat

“Ndryshimet klimatike dhe të mjedisit” Shfaqja e filmit “Home” (Yann Arthus-Bertrand, 2009), në frëngjisht me përkthim në gjuhen shqipe. Ky film tregon se si veprimet njerëzore po kërcënojnë ekuilibrin ekologjik të Tokës dhe ndikimin e…

  • 20:00 - 22:00
  • Alliance Française de Pristina

26

Sep

2018

Karaoke shumëgjuhëshë për ditën evropiane të gjuhëve at MIQT PUB

EUNIC Prishtina ju fton që ta festojmë Ditën Evropiane të Gjuhëve me një karaoke në shujmë gjuhë! Ejani dhe këndoni këngën tuaj të preferuar në çfarëdo gjuhe që ju pëlqen. Na tregoni cilat këngë do…

  • 20:00 - 23:30 (26/10/2018)
  • Prishtina, Kosovo

Upcoming Events

24

Sep

2018

Shfaqja e filmit "Home" dhe debat

“Ndryshimet klimatike dhe të mjedisit” Shfaqja e filmit “Home” (Yann Arthus-Bertrand, 2009), në frëngjisht me përkthim në gjuhen shqipe. Ky film tregon se si veprimet njerëzore po kërcënojnë ekuilibrin ekologjik të Tokës dhe ndikimin e…

  • 20:00 - 22:00
  • Alliance Française de Pristina

26

Sep

2018

Karaoke shumëgjuhëshë për ditën evropiane të gjuhëve at MIQT PUB

EUNIC Prishtina ju fton që ta festojmë Ditën Evropiane të Gjuhëve me një karaoke në shujmë gjuhë! Ejani dhe këndoni këngën tuaj të preferuar në çfarëdo gjuhe që ju pëlqen. Na tregoni cilat këngë do…

  • 20:00 - 23:30 (26/10/2018)
  • Prishtina, Kosovo
X