Events Grid

13

Nov

2019

Festival du Film Francophone 2019

Edicioni i 19-të i FESTIVALIT TE FILMIT FRANKOFON në Kosovë do të mbahet nga data 13 deri më 18 nëntor, me komedinë si temë kryesore. Në program i pasur me komedi nga Belgjika, Zvicra dhe…

  • 12:00 - 23:30 (18/11/2019)
  • Kino ARMATA
X