Events Grid

24

Sep

2018

Shfaqja e filmit "Home" dhe debat

“Ndryshimet klimatike dhe të mjedisit” Shfaqja e filmit “Home” (Yann Arthus-Bertrand, 2009), në frëngjisht me përkthim në gjuhen shqipe. Ky film tregon se si veprimet njerëzore po kërcënojnë ekuilibrin ekologjik të Tokës dhe ndikimin e…

  • 20:00 - 22:00
  • Alliance Française de Pristina

26

Sep

2018

Karaoke shumëgjuhëshë për ditën evropiane të gjuhëve at MIQT PUB

EUNIC Prishtina ju fton që ta festojmë Ditën Evropiane të Gjuhëve me një karaoke në shujmë gjuhë! Ejani dhe këndoni këngën tuaj të preferuar në çfarëdo gjuhe që ju pëlqen. Na tregoni cilat këngë do…

  • 20:00 - 23:30 (26/10/2018)
  • Prishtina, Kosovo

27

Sep

2018

Debat për ndryshimet klimatike

Me cilat probleme përballen qytetet për përshpejtimin e ndryshimeve klimatike? Cilat mund të jenë zgjidhjet: plani urban, menaxhimi i trafikut, përmirësimi i energjisë, menaxhimi i ujit dhe mbeturinave …? Çfarë mund të bëjë Prishtina për…

  • 20:00 - 22:00
  • Alliance Française de Pristina

10

Oct

2018

Ciné-club “Caprice”

“Caprice” nga Emmanuel Mouret Të mërkurën me 10 tetor, nga ora 20:00 në Aleancën franceze do të shfaqet një komedi e realizuar nga regjisori dhe aktori francez Emmanuel Mouret, në vitin 2015. Filmi do të…

  • 20:00 - 21:40
  • Alliance Française de Pristina
X