Studimet në Francë

  • 26/03/2019 - 14:00
  • Universiteti i Prishtinës

🇫🇷A jeni të interesuar për të studiuar në Francë? Aleanca Franceze dhe Ambasada e Francës në Kosovë do të mbajnë një sesion informimi më 26 mars në orën 14:00 në Fakultetin Filologjik të Prishtinës.Campus France do të prezantojë disa elemente praktike në lidhje me studimet në Francë dhe tre studentë francezë të cilët aktualisht gjenden në Prishtinë do të ndajnë përvojën e tyre dhe do t’i përgjigjen pyetjeve të studentëve. Ngjarja do të jetë e hapur për të gjithë.🙂

EVENT INFO :

  • Start Date:26/03/2019
  • Start Time:14:00
  • End Date:26/03/2019
  • End Time:16:00
  • Location:Universiteti i Prishtinës
  • Website:www.af-pristina.com

FIND THIS EVENT ON :

X