Shfaqja e filmit “Home” dhe debat

  • 24/09/2018 - 20:00
  • Alliance Française de Pristina

“Ndryshimet klimatike dhe të mjedisit”
Shfaqja e filmit “Home” (Yann Arthus-Bertrand, 2009), në frëngjisht me përkthim në gjuhen shqipe. Ky film tregon se si veprimet njerëzore po kërcënojnë ekuilibrin ekologjik të Tokës dhe ndikimin e ndryshimeve klimatike në mjedis.
Debati do të mbahet në shqip dhe në frengjisht me Z. Fabien Téchéné, WWF Adria dhe znj. Rinora Gojani, KOSID. Moderuar nga Z. Joseph Giustiniani, Atashe për Bashkëpunimin me Ambasadën franceze.

EVENT INFO :

  • Start Date:24/09/2018
  • Start Time:20:00
  • End Date:24/09/2018
  • End Time:22:00
  • Number of Participants:200
  • Location:Alliance Française de Pristina
  • Website:https://www.af-pristina.com

FIND THIS EVENT ON :

X