Punëtoria për fëmijë “Peshku i Prillit”

  • 04/04/2019 - 18:00
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

🐟🐠👦👧 Punëtoria e fëmijëve që kemi planifikuar për këtë radhë është e një natyre pak më ndryshe dhe e kemi titulluar si “Peshku i Prillit”.

Prind të nderuar, nëse fëmijët tuaj kanë moshën ndërmjet 6 deri 12 vjeç dhe jeni të interesuar të ju mësoni se çka do të thotë “Peshku i Prillit” për popullin francezë, atëherë, ejani.

Të Enjten nga ora 18.00 ne do të ju presim në Aleancën Franceze. Fëmijët do të luajn lojra dhe ne do të ju tregojmë shaka nga më të ndryshmet.

Ju mirëpresim!

EVENT INFO :

  • Start Date:04/04/2019
  • Start Time:18:00
  • End Date:04/04/2019
  • End Time:20:00
  • Location:Alliance Française de Pristina, Kosovo
  • Website:www.af-pristina.com

FIND THIS EVENT ON :

X