Punëtoria për fëmijë “Just dance”

  • 28/03/2019 - 18:00
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

Të dashur fëmijë (të moshës 6 deri në 12 vjeçare),
Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në punëtorinë e radhës “Just dance” të enjten me 28 mars, nga ora 18:00 deri ne ora 19 :00
Që nga fillimi i saj në 2009, Just Dance është bërë video loja e vallëzimit me e shitur në botë dhe është mënyra e përsosur për tu argëtuar me miqtë dhe familjen.
Ejani dhe argëtohuni me Kazun 🙂

3€ për fëmijë
2€ për nxënësit e Aleancës Franceze
Ju mirëpresim!

EVENT INFO :

  • Start Date:28/03/2019
  • Start Time:18:00
  • End Date:28/03/2019
  • End Time:19:00
  • Location:Alliance Française de Pristina, Kosovo
  • Website:www.af-pristina.com

FIND THIS EVENT ON :

X