Kosova dhe Franca: takimi me Jacques Baudouin

  • 23/04/2019 - 19:30
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

Jacques Baudouin është ish-këshilltar i Bernard Kouchner-it, kur ishte Ministër i Punëve të Jashtme. Ai botoi “Kosova: lindja e demokracisë”, e cila gjurmon luftën e Kosovës për pavarësi. E martë, 23 prill në ora 19:30, Jacques Baudouin vjen të flasë dhe të diskutojë për marrëdhëniet midis Kosovës dhe Francës. Takimi do të jetë në frëngjisht dhe shqip.
Në bashkëpunim me shtëpinë botuese Buzuku dhe Ambasadën e Francës në Kosovë.

EVENT INFO :

  • Start Date:23/04/2019
  • Start Time:19:30
  • End Date:23/04/2019
  • End Time:22:30
  • Location:Alliance Française de Pristina, Kosovo
  • Website:www.af-pristina.com

FIND THIS EVENT ON :

X