Konferencë dhe degustim: Verërat franceze

  • 16/04/2019 - 19:30
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

🍷🌍 Cilat janë veçoritë e verës franceze? Pse Bordeaux konsiderohet kryeqyteti i verës në botë? Cilat janë sfidat për vreshtat franceze në kohën e ngrohjes globale?

Stéphane Badet, profesor i ekonomisë në “Institut du Vin” në Bordo do t’i përgjigjet të gjitha këtyre pyetjeve dhe shumë të tjerave, të martën, më 16 prill, në orën 19:30 në Aleancën Franceze. Konferenca do të pasohet nga një degustim i tri verërave nga Bordeaux (të kuqe, rozë dhe të bardhë). Konferenca është organizuar me mbështetjen e Ambasadës së Francës në Kosovë.

Konferenca do të jetë në frëngjisht dhe në shqip.

EVENT INFO :

  • Start Date:16/04/2019
  • Start Time:19:30
  • End Date:16/04/2019
  • End Time:22:30
  • Location:Alliance Française de Pristina, Kosovo
  • Website:www.af-pristina.com

FIND THIS EVENT ON :

X