Karaoke shumëgjuhëshë për ditën evropiane të gjuhëve at MIQT PUB

  • 26/09/2018 - 20:00
  • Prishtina, Kosovo

EUNIC Prishtina ju fton që ta festojmë Ditën Evropiane të Gjuhëve me një karaoke në shujmë gjuhë! Ejani dhe këndoni këngën tuaj të preferuar në çfarëdo gjuhe që ju pëlqen.
Na tregoni cilat këngë do të dëshironit të shihnit në listën e këngëve!

Pije falas për 100 të ftuarit e parë.

EVENT INFO :

  • Start Date:26/09/2018
  • Start Time:20:00
  • End Date:26/10/2018
  • End Time:23:30
  • Number of Participants:200
  • Location:Prishtina, Kosovo
  • Website:https://www.af-pristina.com

FIND THIS EVENT ON :

X