Karaoke “NEW WAVE”

  • 31/01/2019 - 19:00
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

🎧🎤😍 Ejani të këndoni këngët tuaja të preferuara franceze në mbrëmjën karaoke të organizuar nga Aleanca Franceze!
Ne do t’ju zbulojmë New Wave, një zhanër muzikor që u shfaq në SHBA dhe Britani të Madhe në vitet 1970,e cila është një përzierje mes rock dhe elektro që rrjedh nga rock-u, pop dhe disko / punk.
Në Francë, ky zhanër u bë i famshëm nga grupet si Indochine, Desireless, dhe Emile et Images.

Përgatituni me listën tonë:
https://www.youtube.com/watch?v=qY_3i59b8g4
https://www.youtube.com/watch?v=p_ZxDNZjzVk
https://youtu.be/M7X6oYg6iro

EVENT INFO :

  • Start Date:31/01/2019
  • Start Time:19:00
  • End Date:31/01/2019
  • End Time:21:00
  • Location:Alliance Française de Pristina, Kosovo
  • Website:www.af-pristina.com

FIND THIS EVENT ON :

X