Ekspozitë fotografike – Një shekull fotografi të Pireneve

  • 19/10/2018 - 11:00
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

Aleanca Franceze e Prishtinës mirëpret nga 20 tetori deri më 3 nëntor një ekspozitë me titull “Studio Alix: një shekull i fotografisë së Pireneut”.
Kjo ekspozitë përmban rreth tridhjetë fotografi të peizazheve dhe shoqërisë së Pireneut të shekullit të XX-të, të cilat paraqesin ngjajshmëri të jetës baritore në malet e Kosovës.
Hyrja falas!

EVENT INFO :

  • Start Date:19/10/2018
  • Start Time:11:00
  • End Date:03/11/2018
  • End Time:10:00
  • Location:Alliance Française de Pristina, Kosovo
  • Website:https://www.af-pristina.com

FIND THIS EVENT ON :

X