DELF DALF dhe DELF Junior

DELF dhe DALF
  • 18/05/2020
  • Alliance Française de Pristina

👨‍🎓👩‍🎓🌏📜🇫🇷DELF dhe DALF janë diploma zyrtare në gjuhën frënge të lëshuara nga Ministria Franceze e Arsimit dhe janë diploma të njohura në të gjithë botën.

Ju informojmë që sesioni i ardhshëm i provimeve DELF / DALF do të mbahet më:
🔹17 qershor (A1, B1, C1)
🔹18 qershor (A2, B2, C2)
🔹19 qershor DELF Junior
👉Regjistrimi: nga data18 maj deri më 10 qershor, në Aleancën Franceze të Prishtinës.
Si student i Aleancës, ju do të përfitoni zbritje prej 20€ në regjistrim!

Jemi të hapur nga e hëna deri të enjten nga ora 10:00 deri në ora 17:00, ndërsa të premten dhe të shtunën nga 10:00 deri në ora 14:00.

Ju mirëpresim!

EVENT INFO :

  • Start Date:18/05/2020
  • End Date:10/06/2020
  • Location:Alliance Française de Pristina
  • Website:www.af-pristina.com

FIND THIS EVENT ON :

X