Ciné-club “Les Malheurs de Sophie”

  • 17/04/2019 - 20:00
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

Kemi kënaqësinë të ju ftojmë në shfaqjen e filmit “Les malheurs de Sophie” të mërkurën me datën 17.04.19. në ora 20;00 në kuadër të Ciné club-it të muajit prill.
Filmi është në gjuhën Frënge por me titra Anglisht.

Nga kështjella e saj, Sophie nuk mund t’i rezistojë tundimit të ndaluar dhe ajo pëlqen mbi të gjitha të bëjë sherre me kushëririn e saj Palin. Kur prindërit e saj vendosin të bashkohen në Amerikë, Sophie është e kënaqur. Një vit më vonë, ajo është kthyer në Francë me njerkën e saj të tmerrshme, zonjën Fichini.
Shikoni trilerin e filmit:
https://www.youtube.com/watch?v=XgVtNv7Ocec

EVENT INFO :

  • Start Date:17/04/2019
  • Start Time:20:00
  • End Date:17/04/2019
  • End Time:22:00
  • Location:Alliance Française de Pristina, Kosovo
  • Website:www.af-pristina.com

FIND THIS EVENT ON :

X