Ciné Club ” Comme des garçons”

  • 30/01/2019 - 20:00
  • Alliance Française de Pristina, Kosovo

🌟🎫🎬 Miq të Aleancës Franceze në Prishtinë dhe të dashamirës të filmit është koha të fillojmë përsëri me Ciné Clubs. Ejani me 30 Janar nga ora 20.00 ta hapim këtë vit të Ciné Clubs.

Filmi që kemi mundësi ta shikojmë së bashku titullohet “Comme des garçons” dhe si gjithmonë “Nē fund do të diskutojmë së bashku”.

Filmi është realizuar nga Julien Hallard në Janar të 2018 dhe tematika kryesore e filmit është “Gratë dhe futbolli”.

Ky është linku ku mund ta shikoni përmbajtjen e filmit: https://www.youtube.com/watch?v=JnHUxI0J7h0

Ejani ta shikojmë filmin së bashku. Filmi është në frengjisht dhe do të shfaqet me tituj anglisht.

EVENT INFO :

  • Start Date:30/01/2019
  • Start Time:20:00
  • End Date:30/01/2019
  • End Time:23:00
  • Location:Alliance Française de Pristina, Kosovo
  • Website:www.af-pristina.com

FIND THIS EVENT ON :

X