Ciné-club “Caprice”

  • 10/10/2018 - 20:00
  • Alliance Française de Pristina

“Caprice” nga Emmanuel Mouret

Të mërkurën me 10 tetor, nga ora 20:00 në Aleancën franceze do të shfaqet një komedi e realizuar nga regjisori dhe aktori francez Emmanuel Mouret, në vitin 2015.
Filmi do të jetë në frëngjisht me titra në shqip.

Për më shumë detaje shikojeni trailerin e filmit :
https://www.youtube.com/watch?v=vbHbQYET3m0

Hyrja falas për të gjithë!

EVENT INFO :

  • Start Date:10/10/2018
  • Start Time:20:00
  • End Date:10/10/2018
  • End Time:21:40
  • Location:Alliance Française de Pristina

FIND THIS EVENT ON :

X