Category: Courses

Session Autumn

🤓 See you on 14 September! 🌍 French, Albanian and Serbian classes 💬 Children, teenagers, adults 👩‍💻 50% online, 50% in-person in our offices 👉 Registration and information: info@af-pristina.com and 044 309 094

Read More

Programi Veror për Fëmijë (07.08-11.08)

Aleanca Franceze organizon një program veror për fëmijë nga 7 deri më 11 gusht, nga ora 13:30 deri 18:00. Për 5 ditë, pesëmbëdhjetë fëmijë të moshës 6 deri 12 vjeç do të marrin dy orë kurse të gjuhës frënge çdo ditë; ne gjithashtu do të organizojmë për ta punëtori kreative dhe aktivitete kulturore. Çmimi: 30€ […]

Read More