Edicioni i tretë i Panairit të Universiteteve franceze në Kosovë do të vijë tek ju, këtë radhë ONLINE!

👩‍🎓🇫🇷👨‍🎓 Jeni student dhe jeni i interesuar për një shkëmbim jashtë vendit ?
Dëshironi të përfitoni nga një sistem arsimor i përsosur dhe diploma prestigjioze të njohura ndërkombëtarisht?

🔜Edicioni i tretë i Panairit të Universiteteve franceze në Kosovë do të vijë tek ju, këtë radhë ONLINE! 💻
Aleanca Franceze e Prishtinës në bashkëpunim me Ambasadën e Francës në Kosovë dhe Universiitetin e Prishtinës, ju fton që të zbuloni programet mësimore, shkëmbimin dhe mundësitë e bursave të Universiteteve prestigjioze Franceze, me 1 dhjetor nga ora ⏰10:00 deri në 18:00.

👉Hapësira Campus France, do ti prezantojë studimet në Francë në platformën Zoom 💻 më :
🔹30 nëntor –16:30
🔸2 dhjetor – 13:00
🔹3 dhjetor – 18:00

📌 Për më shumë detaje rreth pjesëmarrjes dhe web faqes do të kthehemi së shpejti tek ju!
Na ndiqni në facebook!

X