DELF DALF dhe DELF Junior

DELF dhe DALF

👨‍🎓👩‍🎓🌏📜🇫🇷DELF dhe DALF janë diploma zyrtare në gjuhën frënge të lëshuara nga Ministria Franceze e Arsimit dhe janë diploma të njohura në të gjithë botën.

Ju informojmë që sesioni i ardhshëm i provimeve DELF / DALF do të mbahet më:
🔹17 qershor (A1, B1, C1)
🔹18 qershor (A2, B2, C2)
🔹19 qershor DELF Junior
👉Regjistrimi: nga data18 maj deri më 10 qershor, në Aleancën Franceze të Prishtinës.
Si student i Aleancës, ju do të përfitoni zbritje prej 20€ në regjistrim!

Jemi të hapur nga e hëna deri të enjten nga ora 10:00 deri në ora 17:00, ndërsa të premten dhe të shtunën nga 10:00 deri në ora 14:00.

Ju mirëpresim!

X