Niveli i avancuar (B2)

  Niveli i avancuar (B2)
  Libri: Alter Ego +3/4

  Komunikoni në mënyrë të pavarur, më rrjedhshëm dhe me spontanitet. Pas përfundimit të nivelit B2 (150 orë), mund të kaloni provimin DELF B2 dhe të aplikoni për studime Master në Francë.

  Niveli B2 ndahet në 5 sesione prej 30 orësh. Çdo sesion do të zgjasë 10 javë dhe kushton 120 €.
  Sesionet intezive zgjasin 5 javë dhe kushtojnë 120 €.

  Orari:
  B2.1   ­­ ­    ­­ ­  E martë,e enjte: 18:00-19:30
  B2.2   ­­ ­    ­­ ­  E martë,e enjte: 18:00-19:30
  B2.3   ­­ ­    ­­ ­  E martë,e enjte: 18:00-19:30
  B2.4   ­­ ­    ­­ ­  E martë,e enjte: 18:00-19:30
  B2.5   ­­ ­    ­­ ­  E martë,e enjte: 18:00-19:30

  Price

  120.00€

  (2) Comments

  • Donika Muji 28/02/2019 @ 10:50

   Te nderuar,

   une do doja ta beje nje kurs intensiv te gjuhes frenge ne mes te datave 01.08.2019 dhe 28.08.2019.

   A keni ndonje oferte per mua qe mund te sherben si lloj shkolle verore?

   Me respekt,

   Donika Muji

  • Fetah 18/04/2020 @ 20:23

   Bonjour,
   Je donne des cours de français à distance, si tu es intéressée tu peux me laisser tes coordonnés.
   Salutations
   Fetah Makshana

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  X