Mesatar (B1)
    Libri: Alter Ego +2/3

    Fitoni aftësitë gjuhësore për të trajtuar shumicën e situatave në një vend frankofon dhe zotëroni nocione më komplekse të gramatikës. Pas përfundimit të nivelit B1 (120 orë), mund të kaloni provimin DELF B1.

    Niveli B1 ndahet në 4 sesione prej 30 orësh. Çdo sesion do të zgjasë 10 javë dhe kushton 110 €.
    Sesionet intezive zgjasin 5 javë dhe kushtojnë 110 €.

    Orari:
    B1.1  ­­ ­    ­­ ­  E hënë, e mërkurë: 18:00-19.30
    B1.2  ­­ ­    ­­ ­  E hënë, e mërkurë: 18:00-19.30
    B1.3  ­­ ­    ­­ ­  E hënë,e mërkurë: 18:00-19.30
    B1.4  ­­ ­    ­­ ­  E hënë,e mërkurë: 18:00-19.30

    Price

    110.00€
    X