Kurse individuale

  Kurse individuale

  Ende nuk e keni gjetur atë që e kërkoni? Kurset individuale janë më fleksibile, me orare të përshtatura sipas dëshirës suaj.

  Frëngjisht, shqip dhe serbisht, për të gjitha moshat
  dhe të gjitha nivelet.

  20€ për një orë, +6€ për një student shtesë.

  Price

  20.00€
  X