Institucionet dhe bizneset

  Institucionet dhe bizneset

  Jeni duke kërkuar kurse të gjuhës frënge, shqipe dhe serbe për punonjësit tuaj? Që nga viti 2011, Aleanca
  Franceze ka punuar me institucionet dhe kompanitë e sektorit privat për të ofruar kurse gjuhësore profesionale.Ju mund të na kontaktoni për të organizuar kurse në ambientet tuaja ose në Aleancën Franceze.

  25 € për 1 orë dhe për grup (max 14 studentë)

  Price

  25.00€

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  X