Fillestar (A1)

  Fillestar (A1)
  Libri: Alter Ego +1

  Mësoni frëngjishten bazike për të prezantuar veten dhe për të komunikuar në jetën e përditshme. Pas për-
  fundimit të nivelit A1 (60 orë), mund të kaloni provimin DELF A1.

  Niveli A1 ndahet në 2 sesione prej 30 orësh. Çdo sesion do të zgjasë 10 javë dhe do të kushtojë 90 €.
  Sesionet intezive zgjasin 5 javë dhe kushtojnë 90 €.

  Orari:
  A1.1

  • E hënë, e mërkurë: 10:30-12:00
  • E hënë, e mërkurë: 18:00-19:30
  • E shtunë: 10:00-13:00

  Intenziv 

  • E hënë, e martë, e enjte: 18:00-20:00

  A1.2

  • E martë, e enjte: 10:30-12:00
  • E hënë, e mërkurë: 18:00-19:30

  Price

  90.00€
  X